Tendintele anului 2018

473 Views

Anul 2018 vine cu o multime de tips and tricks pentru o nunta memorabila! Culoarea anului, invitatiile caligrafice, momentele inedite de divertisment si experienta unei sesiuni de live cooking sunt detaliile pe care trebuie sa le iei in considerare daca urmeaza sa iti organizezi marele eveniment anul acesta.

  • Culoarea anului

“Ultra-violet” a fost desemnata culoarea anului 2018 de catre Institutul Pantone. Aceasta este o nuanta ce exprima originalitate si ingeniozitate, culoare pe care poti sa o integrezi in diverse elemente din cadrul evenimentului tau.

Poti integra detalii ultra-violete atat in invitatiile de nunta, cat si in aranjamentele florale pentru mese, in buchetul de mireasa sau poti alege ca rochiile domnisoarelor de onoare sa fie in aceasta nuanta.

  • Live Cooking

Anul acesta alege sa le creezi invitatiilor tai o experienta de neuitat!

Daca iti doresti sa optezi pentru o nunta relaxata, in natura, cu un numar restrans de persoane, in detrimentul unei nunti fastuoase, iti recomandam sa integrezi un concept inedit de care oamenii isi vor aminti cu placere peste ani: Live Cooking Session

Indiferent ca iti doresti un meniu putin mai sofisticat sau un meniu simplu, tip barbeque si o sesiune de Live Cooking, cu siguranta vei gasi ceea ce iti doresti in cadrul serviciilor oferite de Bacania Veche sau Frog.

  • Invitatii caligrafice

Stabilirea tematicii si a paletei cromatice pentru ziua cea mare este una dintre cele mai importante parti atunci cand te apuci de marea organizare. Invitatiile de nunta nu au fost nicicand mai deosebite ca in anul 2018!

Caligrafia a inceput sa fie un element tot mai des intalnit in invitatiile pentru evenimente. Invitatiile scrise elegant, cu ajutorul penitei si a cernelii, sunt realizate atent, cu o delicatete si cu o daruire deosebita. Daca vrei sa iesi din tipar, iti poti surprinde invitatii cu un mesaj caligrafic ca pe timpuri, apeland la serviciile unui caligraf. Pornind de la invitatii, poti realiza intreaga colectie de papetarie pe aceasta tematica caligrafica  – meniuri, place-carduri sau numere de masa.

Pentru un strop de autenticitate, invitatiile pot fi decorate cu diverse detalii vintage, panglici, flori uscate, sigiliu de ceara, sau pot fi pictate cateva detalii deosebite atat pe invitatie cat si pe plic, astfel, putand sa te bucuri de un model unic.

  • Divertisment

Ce ai spune daca le-ai da oportunitatea invitatilor tai sa faca o scurta escapada in perioada interbelica?

Renunta la clasicul ritual de intampinare al invitatiilor si alege o statuie vivanta, un mim sau un personaj preferat sa ii intampine pe cei dragi cu un pahar de sampanie sau cu o floare. Astfel, oamenii se vor bucura inca de la inceput si vor ramane cu o amintire de neuitat cand se va sfarsi evenimentul.

Cei de la Evenimente Star te pot ajuta cu o multime de statui sau personaje celebre pentru evenimentul tau!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *